REGENERACIJA JE VSE-REBOOTS

REGENERACIJA JE VSE-REBOOTS

Mišice so se vam med vadbo skrčile, po njej pa se morajo regenerirati, da bodo lepo oblikovane. S tem boste telo sprostili in preprečili bolečine v mišicah naslednji dan. Ne samo med treningom, tudi po treningu spijte veliko vode, da nadomestite izgubljeno vodo in telo ostane hidrirano.

Seveda te osnove regeneracije veljajo za nekoliko enostavnejše treninge, ko pa govorimo o težjih treningih, z večjimi obremenitvami, pa potrebujemo posledično tudi »več« regeneracije in počitka. Reboots One vam ponuja najhitrejšo regeneracijo z 8 kompresijskimi komorami in 6 masažnimi programi. Primerno tudi za domačo uporabo in ne samo za vrhunske športnike!

LASTNOSTI:

 • 8 kompresijskih komor, hlače v treh različnih velikostih (M, L, XL). • 6 prednastavljenih programov.
 • Možnost nastavitve pritiska (do 240 mmHg).
 • Naprava je preprosta za uporabo z enostavnim upravljanjem preko barvnega LCD zaslona.
 • Električno napajanje 220V. Iz tega razloga primeren za upo- rabo doma oz. povsod kjer je možnost priklopa na elektriko).

PROGRAMI

 • PROGRAM A - FLOW: Pritisk in polnjenje komor se izvaja po posa- meznih prekatih. Postopno stiskanje mišic od gležnjev navzgor.
 • PROGRAM B - INTENSE: Pritisk in polnjenje komor se izvaja postopoma. Napolnijo se vsi prekati od gležnjev do vrha noge. Ko so vsi prekati napolnjeni in je dosežen nastavljen pritisk, se vse komore izpraznijo istočasno. Postopek se ponavlja skozi celoten program. Program intense je priporočljiv po napornih treningih za pospešitev razgradnje laktata ali ob utrujenih nogah, npr. po celodnevnem stanju.
 • PROGRAM C - DOUBLE: Zelo podoben programu A. Razlika je v tem, da se tukaj polnita dve komori hkrati in tako omogoča dvakrat večje število ciklov v določenem času.
 • PROGRAM D - IMPULSE: Intenzivni program, ki poveča število ciklov stiskanja in je primeren za krajše delovanje
 • PROGRAM E - INTENSE DOUBLE: Deluje v obliki polnjenja in pritiskanja v valovih po dve komori hkrati. Deluje na principu dvojno intenzivne masaže.
 • PROGRAME F - INTENSE FLOW: Intense flow združuje program A in program B. Pritisk in polnjenje se izvaja tako, da je vedno napihnjenih več komor in tako preprečujejo povratni tok. Program je malenkost manj intenziven kot program B in zato tudi primeren za večje število uporabnikov.

KJE LAHKO UPORABLJAMO REGENERACIJSKE ŠKORNJE?

 • TAKOJ PO TRENINGU:
  Uporabljajo se lahko takoj po opravljenem treningu oz. športni aktivnosti. S tem omogočimo, da se iz telesa čim hitreje odpravi ali zmanjša mlečno kislino v mišicah in pospeši regeneracijo (to je še posebej priporočljivo po napornih treningih)
 • KOT OGREVANJE:
  Uporabljajo se lahko pred začetkom športne aktivnosti ali vadbe kot sproščena ogrevalna masaža. S tem se doseže, da so mišice bolj sproščene in bolje pripravljene za vadbo/trening.
 • ZA REGENERACIJO/RELAKSACIJO:
  Po napornem dnevu v službi, težkih nogah zaradi celodnevnega stanja na nogah, ... S sproščeno masažo do popolne relaksacije in svežih nog.

ALI REGENERACIJSKI ŠKORNJI RESNIČNO DELUJEJO IN NA KAKŠEN NAČIN?

Ko je govora o regeneraciji ni važno ali ste vrhunski športnik, se s športom ukvarjate rekreativno ali pa samo občasno zaidete na sprehod, dnevno večino časa preživiti na nogah, vsak si želi da bi njegovo telo bilo sveže, sproščeno in vedno pripravljeno na akcijo in brez neprijetnih bolečin. Z regeneracijskimi škornji se vse to lahko doseže, saj škornji delujejo na principu pritiska, spodbudijo limfo in s tem pripomorejo k hitrejšemu kroženju krvi po žilah, hitrejši razgradnji stranskih produktov in dotokom sveže s kisikom bogate krvi po mišicah.

Regeneracijski škornji delujejo na principu pritiska skozi različne prekate. Pritiski skozi prekate so različni glede na izbrani program in delujejo kot nekakšni valovi od stopal navzgor. S tem »valovanjem« pritiska se doseže, da kri hitreje kroži po telesu in hitreje razgradijo stranske produkte in posledica vsega je hitrejša regeneracija, boljše počutje, lajšanje oteklih nog.

Znanstveno in podkrepljeno s strani fizioterapevtov in medicin- skih delavcev je tudi, da regeneracijski škornji omogočijo:

 • Hitrejšo regeneracijo (ne glede na to kaj delate).
 • Vas naredijo bolj agilne in sproščene (vsaj kar se mišic tiče). • Zmanjšajo bolečino mišic po vadbi ali vsakodnevnih opravilih.
 • Sproščajo napetost v mišicah.
 • Izboljšajo prekrvavitev in posledično hitrejšo odpravo laktatov v mišicah.

Za pomoč pri nakupu nas pokličite, pišite ali nas obiščite v Trzinu. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali izbrati napravo, ki ustreza vašim potrebam in namenu uporabe. Izdelke si lahko ogledate na povezavi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.