Kako do nas

Trgovina Kreja d.o.o. 

Kje nas najdete?

Iz smeri Ljubljane: V rondoju Tomačevo izberite izvoz Trzin in vozite 3.5km.

Na Trzinski obvoznici nadaljujte pot MIMO industrijske cone (PIRAMIDA) in na naslednjem semaforiziranem križišču zavijte LEVO (za Mlake). Enostavno samo še 2x zavijete LEVO in že ste pri nas.

Čez 100m, v krožišču (pri Mercatorju in NLB) zavijte LEVO na Kidričevo ulico in vozite 300m preko treh ležečih policajev.

Na koncu ulice cesta sama polkrožno zavije v LEVO, kjer se prične niz povezanih poslovnih prostorov.

Sedaj ste na cilju. Parkirajte na velikem brezplačnem parkirišču in vstopite! Največja izbira tens in elektrostimulatorjev v Sloveniji!

Iz smeri Domžal:

  • Vozite v smeri Trzina, v semaforiziranem križišču proti Mengšu vozite NARAVNOST.
  • Takoj na naslednjem semaforiziranem križišču (200m pred bencinsko črpalko Petrol) zavijte DESNO (za Mlake).
  • Glej slike zgoraj: Čez 100m, v rondoju (pri Mercatorju) zavijte LEVO na Kidričevo ulico in vozite 300m preko treh ležečih policajev.
  • Na koncu ulice cesta sama polkrožno zavije v LEVO, kjer se prične niz povezanih poslovnih prostorov. Sedaj ste na cilju. Parkirajte in vstopite!
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.