Kaj storiti, ko pride do poškodbe kolena?

Kaj storiti, ko pride do poškodbe kolena?

Ruptura ACL (strgana sprednja križna vez), Ruptura meniskusa, nestabilna pogačica, totalna endoproteza kolena, skakalno koleno, itd...

 

 

 

 

 

 

 

Rehabilitacija po poškodbi kolenskih vezi

Skoraj obvezen in izjemno učinkovit dodatek v fazi priprave na operacijo in nato v fazi rehabilitacije je kakovosten elektrostimulator mišic s katerim bistveno skrajšamo čas rehabilitacije. Z elektrostimulacijo mišic preprečimo atrofijo mišic (izgubo mišične mase), ki ponavadi sledi operaciji, lajšamo bolečino in krepimo mišice. Veseli nas da smo uspeli močno dvigniti nivo uporabe elektrostimulacije mišic v vseh zdraviliščih, bolnicah in fizioterapijah v Sloveniji kjer najpogosteje uporabljajo elektrostimulatorje mišic MultiSportPro, RehaBravo in Compex!

Primer rehabilitacije po operaciji križnih ligamentov v Termah Čatež.

 

Več o tem si preberite na: povezavi

Dokazano je, da je rehabilitacija hitrejša in uspešnejša z uporabo kakovostnega elektrostimulatorja mišic in kombinacije vaj. Ponosni smo, da terapevt Khalid Nasif in ekipa v Čateških Toplicah pri delu s pacienti že več kot 5 let nadgrajujejo terapijo z elektrostimulatorjema MultiSportPro in Reha Bravo. Video načina rehabilitacije (vir: www.24ur.com)

Postavitev elektrod: Prenesite si navodila za namestitev elektrod

TENS: najpogostejša metoda za lajšanje in odpravo bolečin. Enostavna in popolnoma varna uporaba. Nudimo vam najbolj kakovostne Tens stimulatorje in brezplačno strokovno svetovanje o optimalni uporabi, namenjeni vašim specifičnim potrebam.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.