Reference šport

Reference šport

 Kdo uporablja elektrostimulatorje compex in sport-elec

Kolesarska ekipa bahrain mclaren

 

Odbojka, ACH Volley

"Z uporabo Sport-Eleca ima vsak član naše ekipe optimalno regeneracijo po vsakem napornem treningu in tekmi. Elektrostimulatorje Sport-Elec uporabljamo tudi za aktivni trening v fitnesu za ojačanje določene mišične skupine. Naprave so izredno priročne in jih lahko fantje vzamejo s seboj na daljša potovanja..." Celoten video si lahko ogledate TUKAJ.

 

Kolesarstvo, Ekipa KK AdriaMobil

Kolesarstvo, Jan Tratnik

"Hvala za vašo strokovno pomoč ker mi stimulator res pomaga do rezultatov, še posebej sem ga zdej uporabljal med vožnjo in ko sem prišel domov, da sem sprostil mišice saj se imel čist zabuhle od dolge vožnje. Drugače pa program za regeneracijo po treningih in tekmah obvezno vsak dan, sploh sedaj ko sem v ekipi s profiji in so treningi zares naporni..."

 

 

Triatlon, David Pleše

Triatlon, Mitja Mori, TK Ljubljana, večkratni udeleženec Ironmana
"MultiSportPro uporabljam kot dopolnilo k treningu. Po napornih treningih mi omogoča hitrejšo regeneracijo (Active Recovery). Po Ironmanu v Švici, kjer sem imel velike težave z vnetjem hrbtnih mišic mi je zelo pomagal pri lajšanju/odpravi teh sedaj že kroničnih težav (TENS in Endorfinski program). Uporaba je zelo preprosta, dodatno pa uporabo za hrbtni predel poenostavi pas."

 

Atletika, Primož Kozmus (olimpijski zmagovalec in svetovni prvak v metu kladiva),

Snowboard:
Izidor Šušteršič
"MultiSportPro uporabljam kot dopolnilo k treningu. Po napornih treningih mi omogoča hitrejšo regeneracijo (Active Recovery). Po Ironmanu v Švici, kjer sem imel velike težave z vnetjem hrbtnih mišic mi je zelo pomagal pri lajšanju/odpravi teh sedaj že kroničnih težav (TENS in Endorfinski program). Uporaba je zelo preprosta, dodatno pa uporabo za hrbtni predel poenostavi pas."

Košarka:
KD Slovan,
KK Helios Suns Domžale,
KK Rogaška,

Rokomet:
RK Trimo Trebnje

Smučarski skoki:
Jernej Damjan

Kajak-Kanu:
KK Soške Elektrarne, dvojec Taljat-Božič,
KKK Tacen - Simon Artelj, Jure Lenarčič
KKK Nivo Celje.

Triatlon:
TK Inles Riko Ribnica
TK Trisport Kamnik
Triatlonski klub Ljubljana

Nogomet, Nik Omladič, Luka Zahovič
Studio Marko Mrak

Kolesarstvo:
Marko Baloh in številni drugi (ultra)kolesarji.
Jan Tratnik, Matej Mugerli, Radoslav Rogina, Primož Šegina, Aljaž Hočevar,
KD Izvir Vipava,
KK Postojna,
Šd Ramar, Turbo M,
BICIKEL.COM
KK Rogla
ŠD Turbo M, Bambi
KD Brda, ŠD Triumf
KD Papež Podgorje
ŠD Vzpon,
KD Brda,
KD Papež Podgorje
KK SOČA KOBARID
KK ČEBELA
KK VELENJE

Atletski Klub Brežice
Atletski Klub Domžale
Atletski Klub Krka Novo Mesto
Atletski Klub Šentjernej
Atletski Klub Sevnica
Atletski Klub Slovenj Gradec
Atletski Klub Špela Grosuplje
Atletsko Društvo Mass Ljubljana
Bodifit Društvo
Čančar Dejan - Poklicni športnik, rokometaš
Drevenšek Marko - Poklicni športnik v panogi nogomet
Društvo Borilnih Veščin Mma Legija
Društvo Rokometnih sodnikov Novo Mesto
Društvo Vitezi Dobrega Teka
Gibit, Bojan Kristan s.p.
Gogi Šport - Rajher Gorazd s.p.
Gorski Vodnik, Marko Prezelj, s.p.
Jovanović Bojan - Poklicni Športnik V Panogi Košarka
Kapić Bekim - Poklicni športnik, nogometaš
Karate Klub Brežic
Kondicijko Treniranje Rok Bavdek s.p.
Košarkarski Klub Črnomelj
Košarkarski Klub Maribor
Košarkarski Klub Zlatorog
Košarkarsko Društvo Slovan
Mountain Bike Klub Črni Vrh
Mountain Bike Lavrica Klub
Nogometaš Enis Đurković s.p.
Nogometni Klub Aluminij Kidričevo
Nogometno Društvo Gorica
Odbojkarska Zveza Slovenije
Odbojkarski Klub Logatec
Odbojkarsko Društvo Šempeter
Policijski Klub Borilnih Veščin Celje
Pušnik Marijan - Zasebni Športni Delavec s.p.
Rekreativni Center Simon Simon Tomec s.p.
Rokometni Klub Krško
Rokometni Klub Gamsi
Rokometni Klub Trimo Trebnje
Roman Šavrič - Zasebni Športni Delavec
Športno Društvo CF Celje
ŠD Otroška Košarkarska Šola Lj
ŠD Ramar
ŠD Spin
Smučarska Zveza Slovenije
Smučarsko Skakalni Klub Bohinj
Snowboard Klub Rogla Planja
Sportikus, Športne Dejavnosti, d.o.o.
Športna Zveza Tržič
Športne Storitve, Gorazd Turk s.p.
Športno Društvo 3šport
Športno Društvo Bakovci
Športno Društvo Corrida
Športno Društvo Fh Team
Športno Društvo Gib Ljubljana Šiška
Športno Društvo Kaval
Športno Društvo Ledina
Športno Društvo Ljubljana Lacrosse
Športno Društvo Polje
Športno Društvo Reaktiv
Športno Društvo Smash
Športno Društvo Sportpoint
Športno Društvo Straža
Športno Društvo Taekwondo Klub Orient
Športno Društvo Triatlet
Športno Društvo Triumph
Športno Društvo Z.A.L.A.
Športno Kinezioterapevtsko Društvo Kogi
Športno Plezalni Klub Andreja Kokalja
Športno Rekreativno Društvo Max Club
ŠRD Omega Air
Svetovanje in druge športne dejavnosti Darin Vitanc s.p.
Svetovanje Na Področju Športa, Mitja Bračič s.p.
Svipi, Športno Rekreativne Dejavnosti, d.o.o.
Taekwondo Klub Šmartno-Litija
Tekaški Klub Maraton
Tekaški Smučarski Klub Jub Dol Pri Ljubljani
Tomšport, Športno treniranje in nega
Trener nogometnih vratarjev Ivan Tahirović s.p.
Triatlon Klub Velenje

Mnenja naših kupcev: (piši nam tudi ti na info@kreja.eu , z veseljem bomo objavili tvoj komentar in morebitno fotografijo)

Elektrostimulator uporabljam predvsem za regeneracijo po treningu in dirkah. Odlična sta tudi masaža in TENS. lp Marko Baloh

Po operaciji križnih vezi sem se na fizioterapiji seznanila z elektro stimulacijo. G. Fuchs mi je ob koncu terapije svetoval, naj si nabavim svoj el stimulator. Odločila sem se za nakup Sport-Eleca in naprej vadila sama. Sedaj se ponovno lahko ukvarjam s športom. Hvala za vašo prijaznost in strokovno pomoč. (Nina K., Ljubljana – MultiSportPro)

Po uspešno končani dirki okoli Slovenije – DOS 2009 sem imel manjše bolečine v kolenu zaradi prenapetosti mišic, ki pa sem jih s stimulatorjem SPORT-ELEC hitro odpravil in takoj pričel z novimi treningi. V zaključni fazi pred dirko čez Ameriko - RAAM 2009 sem v polnem zagonu s treningi in organizacijo tako, da zelo cenim prednosti ki mi mišični elektro stimulator omogoča. Še posebej boljšo in hitrejšo regeneracijo in tako pripravljenost za naslednji trening. Uporabljam ga vsak dan, včasih tudi večkrat na dan! Pred tednom nazaj sem opravil še zadnje intenzivne treninge, ki so si sledili v presledkih vsake 3 ure in tako skozi cel dan, podnevi in ponoči. Stimulatorj SportPro priporočam vsem, tako športno zelo aktivnim kot tistim malo manj aktivnim-rekreativcem! (Erik Rosenstein, MultiSportPro 47h:09min DOS 2009, RAAM 2009)

Očitno so res tudi padci sestavni del treningov in dirk. Drugače skorajda ne gre. Kaj se je točno zgodilo niti ne vem. Me je pa v rondoju enostavno samo posnelo in padec je bil neizogiben. Je bila kriva guma, hitrost, prevelik nagib, mastni madež na cesti, je samo ugibanje. K sreči ni bilo nič hujšega. Kolo je preživelo, jaz pa tudi - Sicer z nekaj oteklinami in odrgninami. Pojavile so se še bolečine v rami in vratu, a mi jih zelo uspešno sanira elektro stimulatorček SPORT - ELEC (Ajda Opeka, kolesarska ekipa Polet - MultiSportPro)

Elektro stimulatorje dnevno uporabljamo na naših pacientih. Sport Elec nas je prepričal z enostavno uporabo, super delovanjem in odlično ceno. Tudi z življenjsko dobo elektrod smo zelo zadovoljni. (Petra M. v.fiziot., Ljubljana – MultiSportPro, Multisport)

Ko bi vedeli koliko uporabljam napravo! Vsaj 4 krat na teden... Večinoma res regeneracijo, včasih delam treninge, ko me je pa okoli kolena zategovalo pa tudi TENS (je pomagala že ena "terapija"). Prav bi mi prišla kakšna informacija kako delati treninge (kako treninge na napravi pokombinirati s treningi na terenu). In predvsem katere treninge delati (ali jih delam za vse mišične skupine stegen + rit). Zelo sem zadovoljna z napravo in mislim, da sem "okužila" kar nekaj mojih tekaških kolegic, ki pridejo od časa do časa k meni na kavo samo zato, da se "priklopijo". (Lep pozdrav iz Štajerske, Sebastjana)

Hvala za vse informacije, elektro stimulatorji že dalajo:) Zelo sem zadovoljen z vašo predstavitvijo oz. smo vsi, ki smo bili včeraj pri vas tako, da ga bomo z veseljem priporočili še komu. S takšnim aparatom in delom vam tudi strank sigurno ne bo manjkalo. Lp David. (David Tratnik, Col - MultiSportPro)

Poudaril bi, da mišični stimulatorji nikakor ne morejo nadomestiti specifičnega treninga. Se mi pa njihova uporaba vsekakor zdi smiselna predvsem pri raznih poškodbah, za regeneracijo in ko športniki nimamo dovolj časa ali možnosti za trening. V zadnjem času mišični stimulator uporabljam precej manj kot v preteklosti. Največkrat ga uporabim za regeneracijo mišic. Zelo dosti sem ga uporabljal v preteklosti, ko so me pestile razne poškodbe, ker sem poskušal nekako ohranjati mišično maso. (Jure Golčer, Namig za aktivno življenje)

Sport-Pro uporabljam za regeneracijo po teku. Regeneracija mišic je sedaj veliko hitrejša in manjše bolečine v mišicah izginejo. Do utrujenosti po daljšem obdobju treningov sedaj pride kasneje kot prej, ko še nisem uporabljal el. stimulatorja. (Miran N., Maribor – MultiSportPro)

Zvečer, ko se po napornem kolesarjenju vrnem domov, se vsedem pred TV, odprem pivo in priklopim aktivno regeneracijo. Moj dan je popoln, zjutraj pa se zbudim bolj svež in pripravljen na nove podvige. (Andrej T., Šk. Loka – MultiSportPro)

V bistvu smo iskali TENS. Prepričali ste nas za nakup aparata Multisport, ki poleg TENS-a nudi še številne druge funkcije, za katere smo mislili, da jih ne potrebujemo. Sedaj redno uporabljamo tudi masažo in regeneracijo po napornih planinskih pohodih. Hvala g. Andrej, zelo smo zadovoljni. (Marjana N., Jesenice - Multisport)

Po hudi prometni nesreči in atrofiji mišic, ki je kasneje sledila se mi je skoraj podrl svet. S pomočjo fizioterapije in Sport Electa ter številnih ur vaj z elektro stimulatorjem, pod nadzorom in navodilih fizioterapevtke sem ponovno normalno shodila. Ne vem ali je kriva moja gorenjska trma, fizioterapevtka ali el.stimulator – rezultat je očiten! (Mojca K., Bled - MultiSportPro)

Kar nekaj časa sem oklevala z nakupom. Sedaj Body Beautiful uporabljam dva meseca in sem zelo zadovoljna z rezultatom na trebuhu in stegnih. Tudi masaža je fina! (Tina P., Koper – Body Beautiful Multi)

Hvala za hitro dostavo. Aparat je super. Mož ga je bil zelo vesel. (Maja A, Prevalje – Multisport)

Mnenja na slovenskih forumih o nas:

https://www.bicikel.com/sl/forum/?thread_id=29700&p=-1

"Prej sem delal s Compex MI-Sport, zadnji mesec in pol delam s Sport Elec SPORT PRO. Kaj reči? Kar se delovanja tiče, sta se oba izkazala kot koristna. Programov je en kup. Vsi niso enako uporabni, ampak to niti ni tako pomembno. Predvsem koristi ob atrofiji, programi za moč in eksplozivnost so zanimivi, regeneracija je očitno boljša. Pa da ne bo kdo mislil, da je izvajanje programov in vaj za izgradnjo z elektrostimulatorjem enostavno. To so muke kristusove, sploh če želiš dober efekt.
Če se osredotočim na price/performance, gre moj glas absolutno Sport Elec SPORT PRO stimulatorju, ki je zagotovo dobra alternativa Compexu. To ne pomeni da je Compex slab, nasprotno, odličen je, le ni me prepričal v ničemer tako, da bi zanj plačal 550€ več. Tukaj bi lahko rekel, da ima Sport Pro "vse kar imajo veliki".
Pri Kreji se za nabavo Sport Elec Sport PRO stimulatorja da dobiti še nekaj % popusta na gotovino (najbrž tudi za druge modele stimulatorjev) za licencirane kolesarje." (napisal:Robi King na www.mojTrener.com)

https://www.bicikel.com/sl/forum/?thread_id=29539

"Super zadeva. Meni Sport-elec SPORT PRO precej pomaga pri poškodbi kolena. Lahko samo priporočam." (napisal: ironking_x na www.bicikel.com)

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.