DIERS 4D analizator drže

DIERS 4D analizator drže

Analiza drže od glave do pet. 

Preberi več
Pošlji povpraševanje
 

S kombinacijo dveh merilnih sistemov DIERS formetric 4D in DIERS pedoscan je mogoče hkrati spremljati obliko hrbtenice, položaj medenice, pritisk pod stopali in težišče telesa. Ta sinhronizirana meritev je dragocena funkcija za optimalno zdravljenje, npr. z vložki za popravljanje drže.

Rešitev 2 v 1
Diers Formetric 4D + Diers pedoscan

DIERS formetric 4D
3D/4D analiza hrbtenice in drže
DIERS formetric je svetlobno-optična metoda skeniranja, ki temelji na video-raster-stereografiji (VRS). V skladu s tem je sistem sestavljen iz projektorja, ki projicira črtno mrežo na hrbet pacienta, to pa posname enota za fotografiranje. Računalniška programska oprema analizira ukrivljenost črte in iz nje ustvari – s pomočjo metode Photogrammetrie – tridimenzionalni model površine, primerljiv z mavčnim odlitkom.

DIERS pedoscan
Statična in dinamična meritev pritiska pod stopali.
Sistem za beleženje pritiska pod stopali in analizo hoje DIERS pedoscan omogoča hitro in natančno zajemanje in prikaz porazdelitve pritiska na stopalo, med stanjem ali hojo.

Simultane meritve

Dodatki

1) DIERS nožna os

Izbirni modul kamere za analizo geometrije osi noge v pogledu od zadaj.

2) Vratna hrbtenica

Z modulom Cervical Spine lahko tridimenzionalno posnamemo gibljivost vratne hrbtenice (obseg gibljivosti). Merijo se smeri gibanja, gibljivost, ekstenzija, bočna gibljivost levo in desno ter rotacija levo in desno. Merilni podatki in asimetrije so grafično prikazani in jih je mogoče analizirati. Postopek merjenja poteka z uporabo lahke, specializirane kapuce. Sistem DIERS formetric 4D zahteva dodaten modul kamere za merjenje vratne hrbtenice.

3) DIERS simulacijska platforma

Platformo za simulacijo je mogoče uporabiti za ocenjevanje razlik v dolžini nog in napačnih položajev stopal. S platformo je mogoče simulirati učinke tretmajev na hrbtenico, medenico in držo.

Za več informacij nas kontaktirajte ali obiščite v Trzinu!

  
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.