Brezžični EKG

Brezžični EKG
 

Brezžična EKG naprava BTL CardioPoint Flexi.

Moderen EKG aparat, enostavno delovanje, odličen EKG signal in hitra diagnoza kjerkoli se nahajate. To je tisto, kar omogoča BTL CardioPoint FLEXI.

Preberi več
Pošlji povpraševanje
 

Bodite neomejeni. Bodite fleksibilni.
Predstavljajte si EKG napravo žepne velikosti, ki omogoča neomejeno prilagodljivost. Brezžično pošilja podatke na BTL CardioPoint platformo in postane prilagodljiv sistem, ki poenostavlja delo ne samo v bolnišnici in ordinaciji, temveč tudi na terenu.

Neomejena mobilnost
Ne glede na to, ali gre za pacienta v ordinaciji ali na terenu, brezžični EKG vam omogoča, da ostanete povezani. Odkrijte majhen brezžični EKG, ki vam in vašemu pacientu prinaša svobodo.

Izredna berljivost EKG signala
Stabilnost bazne linije in jasna vidljivost vseh pomembnih parametrov od začetka P-vala do konca QRS kompleksa naredita EKG signal izreden.

Zanesljivost diagnoze
BTL CardioPoint omogoča enostavnejše sprejemanje odločitev o poteku zdravljenja - jasen EKG signal in edinstveni diagnostični instrumenti, ne glede na to, ali gre za športnika, otroka ali osebo v tretjem življenjskem obdobju.

Enostaven in prilagodljiv
Uporabniški vmesnik BTL CardioPoint je optimiziran za enostavno uporabo. EKG izvidi se lahko delijo z drugimi računalniki v omrežju prek možnosti BTL NETwork in se uvažajo v druge aplikacije s pomočjo protokolov HL7, DICOM, GDT. Zahvaljujoč tem funkcijam je BTL CardioPoint enostaven za uporabo in popolnoma prilagodljiv vsem modelom kliničnega delovnega toka.

ST-mape
ST mape pripomorejo k trenutnemu prepoznavanju običajnih patologij, povezanih s ST segmentom. ST mape so edini način za potrditev zrcalne ST elevacije, ki kaže na posteriorni miokardni infarkt.

QT Modul
QT modul ocenjuje dolg QT sindrom, ki lahko privede do nenadnega srčnega zastoja. Uporablja tangentno metodo, ki je izjemno primerna za merjenje QT intervala pri pospešenem srčnem ritmu, ko ni jasne vrnitve na bazno linijo ali ko ima T-val dva vrha.

Primerjava EKG izvida
Vsi EKG izvidi, pridobljeni za določenega pacienta v aplikaciji BTL CardioPoint, se lahko medsebojno primerjajo. Serijska primerjava rezultatov EKG izvidov omogoča sledenje poteka zdravljenja pacienta.

BTL CardioPoint
Program BTL CardioPoint nudi raznoliko in celovito rešitev z integracijo EKG-ja, testa obremenitve, holterja, merilca krvnega tlaka in spirometrije na enotni platformi. Zaradi razpona možnih diagnostičnih, grafičnih in omrežnih konfiguracij je to program, ki se prilagaja uporabniku.

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. KREJA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.