BioBravo za inkontinenco urina in blata (00223)

BioBravo je vrhunski elektrostimulator mišic, ki odpravlja težave povezane z oslabljenostjo mišic medeničnega dna - med njimi najbolj pogosti - inkontinenca urina in inkontinenca blata. Elektrostimulator za inkontinenco Bio Bravo je odličen aparat za zdravljenje vseh vrst inkontinence. Ob redni in dosledni uporabi bosta urinska inkontinenca ali inkontinenca blata uspešno omejeni.

Preberi več
 

Cena: 349,00 € 299,00 € Najnižja cena pred akcijo 299,00 € Informativen izračun ob nakupu na obroke: 36 x 10,17 € 24 x 14,62 € 12 x 27,98 € Več o Leanpay

 

Elektrostimulator Bio Bravo. Za vse, ki jih pestita uhajanje blata in/ali uhajanje urina

Elektrostimulator Bio Bravo je namenjen lajšanju težav z urinsko inkontinenco oziroma vsem, ki jih pesti uhajanje urina ali uhajanje blata. Uspešno odpravlja tako uhajanje urina pri ženskah kot uhajanje urina pri moških, ter druge pod-vrste inkontinence.

Proizvajalec MTR+ (Nemčija) je na nemškem zdravstvenem trgu že dolga leta prisoten in velja za vodilnega proizvajalca elektrostimulatorjev, za zdravljenje inkontinence. Elektrostimulator BioBravo je bil razvit in izdelan na podlagi najnovejših študij in ugotovitev nemškega podjetja Mtr+ na področju zdravljenja in odpravljanja inkontinence. Kakovostna Izdelava, prilagojeni programi in preprosta uporaba pa zagotavljajo pacientu hitre, učinkovite in merljive rezultate.

Stimulator je moderen in 2- kanalen, kar omogoča simultano delovanje do 4 elektrod hkrati. Aparat Bio Bravo ima prednastavljenih 19 programov, strokovnjaku pa nudi še dodatne 3 programe, ki jih je možno dodatno sprogramirati. Vrhunski in zmogljiv elektrostimulator MTR+ Bio Bravo je s širokim spektrom programov in možnih nastavitev odličen pristop k zdravljenju vseh tipov inkontinence, naj bo to urinska inkontinenca ali inkontinenca blata. Sedaj je specializiran, vrhunski elektrostimulator za zdravljenje inkontinence na voljo tudi vam.

Paket vsebuje:

  • Vrhunski elektrostimulator za lajšanje težav z inkontinenco MTR+.
  • Model BioBravo s certifikatom CE 0123.
  • Povezovalni kabli.
  • 4 velike in 4 manjše samolepljive elektrode.
  • 4x 1,5V AA baterija
  • Kompaktna torbica za shranjevanje.
  • Originalna knjižica z navodili.
  • Navodila za uporabo v slovenskem jeziku.
  • Natančni slikovni prikazi postavitve elektrod za vse dele telesa.
  • 2 leti garancije!  

Elektrostimulator BioBravo je bil razvit in izdelan na podlagi najnovejših študij in ugotovitev nemškega podjetja Mtr+.
Stimulator je moderen in 2- kanalen kar omogoča simultano delovanje do 4 elektrod hkrati.
Aparat ima prednastavljenih 19 programov, strokovnjaku pa nudi še dodatne 3 programe, ki jih je možno dodatno sprogramirati.

DARILO: Ob nakupu vam bomo podarili vaginalno ali analno elektrodo v vrednosti 29,90 eur. 

Stresna urinska inkontinenca (Revija Moja Lekarna)
Keglove vaje - Vaje za krepitev mišic medeničnega dna (Aktivni.si)

 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.