Reboots GO LITE regeneracijski škornji (00740)

Reboots Go LITE vam ponuja najnovejšo in najhitrejšo regeneracijo s 4 kompresijskimi komorami in 4 masažnimi programi. Idealno za uporabo doma ali na terenu! Regeneracijski škornji delujejo na principu presoterapije. Na voljo v dveh velikostih, M in L. 

Preberi več
 

Cena: 699,00 € 479,00 € Najnižja cena pred akcijo 479,00 € Informativen izračun ob nakupu na obroke: 48 x 12,75 € 36 x 16,30 € 24 x 23,42 € Več o Leanpay

 

NOVO! REBOOTS GO LITE - ELEGANTEN DIZAJN

POVEZLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM (OPERACIJSKI SISTEM IOS IN ANDROID)

Lastnosti:

 • 4 kompresijske komore.
 • 3 prednastavljeni programi.
 • Možnost nastavitve pritiska (do 240mm Hg).
 • Polnilna baterija.
 • Čas delovanja: 2h.
 • Enostavno za uporabo!
 • Upravljanje preko barvnega LCD zaslona ALI preko aplikacije na pametnem telefonu!
 • Praktično shranjevanje v kompaktni torbi.

 

                                                                              VIDEO predstavitev pravilne namestitve Reboots Go Lite

Programi:

PROGRAM A: FLOW
Pritisk in polnjenje komor se izvaja po posameznih prekatih. Postopno stiskanje mišic od gležnjev navzgor.
PROGRAM B: INTENSE
Pritisk in polnjenje komor se izvaja postopoma od spodaj navzgor. Napolnijo se vsi prekati od gležnjev do vrha noge. Ko so vsi prekati napolnjeni in je dosežen nastavljen pritisk, se vse komore izpraznijo istočasno.Postopek se ponavlja skozi celoten program. Program intense je priporočljiv po napornih treningih za pospešitev razgradnje laktata ali ob utrujenih nogah, npr. po celodnevnem stanju.
PROGRAME C: INTENSE FLOW
Intense flow združuje program A in program B. Pritisk in polnjenje se izvaja tako, da je vedno napihnjenih več komor in tako preprečujejo povratni tok. Program je malenkost manj intenziven kot program B in zato tudi primeren za večje število uporabnikov.

TAKOJ PO TRENINGU:
Škornji za regeneracijo se lahko uporabijo takoj po opravljenem treningu oz. športni aktivnosti. S tem omogočimo, da se iz telesa/mišic čim hitreje odpravi ali zmanjša mlečno kislino in pospeši regeneracijo (to je še posebej priporočljivo po napornih treningih)

KOT OGREVANJE:
Uporabljajo se lahko pred začetkom športne aktivnosti ali vadbe kot sproščena ogrevalna masaža. S tem dosežemo, da so mišice bolj sproščene in bolje pripravljene za vadbo/trening.

ZA REGENERACIJO/RELAKSACIJO:
Po napornem dnevu v službi, težkih nogah zaradi celodnevnega stanja na nogah,...S sproščeno masažo do popolne relaksacije in svežih nog.

ALI REGENERACIJSKI ŠKORNJI RESNIČNO DELUJEJO IN NA KAKŠEN NAČIN?
Ko je govora o regeneraciji ni važno ali ste vrhunski športnik, se s športom ukvarjate rekreativno ali pa samo občasno zaidete na sprehod ali dnevno večino časa preživiti na nogah. Vsak si želi, da bi njegovo telo bilo sveže, sproščeno in vedno pripravljeno na akcijo in brez neprijetnih bolečin. Z regeneracijskimi škornji se vse to lahko doseže! Škornji delujejo na princip pritiska, spodbudijo limfo in s tem pripomorejo k hitrejšemu kroženju krvi po žilah, hitrejši razgradnji stranskih produktov in dotoku sveže, s kisikom bogate krvi v mišice.

Regeneracijski škornji delujejo na principu pritiska skozi različne prekate. Pritiski skozi prekate so različni glede na izbrani program in delujejo kot nekakšni valovi od stopal navzgor. S tem »valovanjem« pritiska se doseže, da kri hitreje kroži po telesu in razkraja stranske produkte mišičnih celic. Ti se tako hitreje razgradijo in posledica vsega je hitrejša regeneracija, boljše počutje in lajšanje oteklih nog.

Znanstveno dokazano in podkrepljeno s strani fizioterapevtov in medicinskih delavcev je tudi, da regeneracijski škornji omogočijo:

 • Hitrejšo regeneracijo (ne glede na to kaj delate).
 • Vas naredijo bolj agilne in sproščene (vsaj kar se mišic tiče).
 • Zmanjšajo bolečino mišic po vadbi ali vsakodnevnih opravilih.
 • Sproščajo napetost v mišicah.
 • Izboljšajo prekrvavitev in posledično hitrejšo odpravo laktatov v mišicah.

VELIKOST:
M - višina razkoraka do 81 cm. 

L: višina razkoraka od 82 - 88 cm

Ob naročilu nam sporočite željeno velikost. 


 

Podobni produkti

 

Zanimivo branje

 • REGENERACIJA JE VSE-REBOOTS

  Saj veste, da telovadbe ni konec, ko ste končali zadnjo vajo, kajne? Da lahko uživate v vseh pozitivnih učinkih telesne aktivnosti, bo treba nekaj pozornosti usmeriti tudi početju po vadbi. Po vadbi je čas, da telo ohladimo. Nikoli se po intenzivni vadbi ne ustavite, vzemite si malo časa, da se telo počasi umiri.
  Preberi več več »
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.