Reboots GO regeneracijski škornji (00738)

Reboots Go vam ponuja najhitrejšo regeneracijo z 6 kompresijskimi komorami in 4 masažnimi programi. Idealno za domačo in terensko (zunanjo) uporabo! Škornji delujejo na principu presoterapije.

Preberi več
 

Cena: 1.099,00 € 899,00 € Najnižja cena pred akcijo 899,00 € Informativen izračun ob nakupu na obroke: 48 x 22,93 € 36 x 29,41 € 24 x 42,39 € Več o Leanpay

 

REBOOTS ONE REGENERACIJSKI ŠKORNJI

Lastnosti:

 • 6 kompresijskih komor.
 • 4 prednastavljenih programov.
 • Možnost nastavitve pritiska (do 240mmHG).
 • Polnilna baterija.
 • Časa delovanja: 3h.
 • Naprava je preprosta za uporabo z enostavnim upravljanjem preko barvnega LCD zaslona.
 • Praktično shranjevanje.

Dodatna oprema: Reboots GO prenosna torba(89eur).

Programi:

 • PROGRAM A: FLOW
  Pritisk in polnjenje komor se izvaja po posameznih prekatih. Postopno stiskanje mišic od gležnjev navzgor.
 • PROGRAM B: INTENSE
  Pritisk in polnjenje komor se izvaja postopoma. Napolnijo se vsi prekati od gležnjev do vrha noge. Ko so vsi prekati napolnjeni in je dosežen nastavljen pritisk, se vse komore izpraznijo istočasno.Postopek se ponavlja celoten program. Program intense je priporočljiv po napornih treningih za pospešitev razgradnje laktata ali ob utrujenih nogah, npr. po celodnevnem stanju.
 • PROGRAME C: INTENSE FLOW
  Intense flow združuje program A in program B. Pritisk in polnjenje se izvaja tako, da je vedno napihnjenih več komor in tako preprečujejo povratni tok. Program je malenkost manj intenziven kot program B in zato tudi primeren za večje število uporabnikov.
 • PROGRAME D: INTENSE PULSE
  Program Intense pulse dopolnjuje program C in deluje s pulznim učinkom. Pritisk in polnjenje komore deluje pulzno in tako imajo stranski produkti dobijo več časa da se premikajo skozi mišice. Poseben program pri obnovitvi in regeneraciji mišic.

Funkcija programa INTENSE PULSE imajo samo Reboots GO škornji. 

 

 VIDEO predstavitev REBOOTS kompresijskih škornjev Funkcijo programa D imajo samo Reboots GO škornji.

KJE LAHKO UPORABLJAMO REGENERACIJSKE ŠKORNJE?

TAKOJ PO TRENINGU:
Uporabljajo se lahko takoj po opravljenem treningu oz.športni aktivnosti. S tem omogočimo da se iz telesa čim hitreje odpravi ali zmanjša mlečno kislino v mišicah in pospeši regeneracijo (to je še posebej priporočljivo po napornih treningih)

KOT OGREVANJE:
Uporabljajo se lahko pred začetkom športne aktivnosti ali vadbe kot sproščena ogrevalna masaža. S tem se doseže, da so mišice bolj sproščene in bolje pripravljene za vadbo/trening.

ZA REGENERACIJO/RELAKSACIJO:
Po napornem dnevu v službi, težkih nogah zaradi celodnevnega stanja na nogah,…S sproščeno masažo do popolne relaksacije in svežih nog.

ALI REGENERACIJSKI ŠKORNJI RESNIČNO DELUJEJO IN NA KAKŠEN NAČIN?
Ko je govora o regeneraciji ni važno ali ste vrhunski športnik, se s športom ukvarjate rekreativno ali pa samo občasno zaidete na sprehod, dnevno večino časa preživiti na nogah, vsak si želi da bi njegovo telo bilo sveže, sproščeno in vedno pripravljeno na akcijo in brez neprijetnih bolečin. Z regeneracijskimi škornji se vse to lahko doseže, saj škornji delujejo na princip pritiska, spodbudijo limfo in s tem pripomorejo k hitrejšemu kroženju krvi po žilah, hitrejši razgradnji stranskih produktov in dotokom sveže s kisikom bogate krvi po  mišicah.

Regeneracijski škornji delujejo na principu pritiska skozi različne prekate. Pritiski skozi prekate so različni glede na izbrani program in delujejo kot nekakšni valovi od stopal navzgor. S tem »valovanjem« pritiska se doseže da kri hitreje kroži po telesu in razgraja stranske produkte mišičnih celic ki se na podlagi tega hitreje razgradijo in posledica vsega je hitrejša regeneracija, boljše počutje, lajšanje oteklih nog.

Znanstveno in podkrepljeno s strani fizioterapevtov in medicinskih delavcev je tudi, da regeneracijski škornji omogočijo:

 • Hitrejšo regeneracijo (ne glede na to kaj delate).
 • Vas naredijo bolj agilne in sproščene (vsaj kar se mišic tiče).
 • Zmanjšajo bolečino mišic po vadbi ali vsakodnevnih opravilih.
 • Sproščajo napetost v mišicah.
 • Izboljšajo prekrvavitev in posledično hitrejšo odpravo laktatov v mišicah.

 MOŽNOST RAZLIČNIH VELIKOSTI:
Za optimalno delovanje regeneracijskih škornjev so na voljo tri različne velikosti M, L in XL. Velikost izberemo na podlagi telesnih karakteristik oz. dolžine nog.
Za pravilno določitev velikosti je pred nakupom potrebno izvesti meritev (od tal do razkoraka).

KAKO PRAVILNO IZMERITI VAŠ RAZKORAK:

                                                            

VELIKOSTI in s tem tudi pravila izbira regeneracijskih škornjev za optimalno delovanje:

 • M: dolžina/višina razkoraka je do 81cm
 • L: dolžina/višina razkoraka od 82cm in 88cm
 • XL: dolžina/višina razkoraka 89cm in več
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.