LIGHTFORCE FXI 15W, laser

LIGHTFORCE FXI 15W, laser

Izjemen laser za uporabo v ambulanti ali na terenu!

Preberi več
Pošlji povpraševanje
 

Zasnovan za prenosljivost!  FXI deluje na baterijo ali priključen na el.napetost. S svojim kompaktnim profilom in nizko težo je idealen za terapevte, ki zdravijo na več lokacijah, bodisi v ambulanti ali izven nje.
Hitro in uspešno zdravite kjerkoli! Lahek terapevtski laser LightForce® FXI. S 15W terapevtske moči je FXI pripravljen za doseganje rezultatov kjerkoli izvajate terapije.

Značilnosti in prednosti:

Influence tehnologija:
Tehnologija Influence® upošteva edinstvene značilnosti absorpcije pacienta pri specifičnih kliničnih stanjih, kar pomaga zagotoviti najučinkovitejše zdravljenje. Upoštevajo se lastnosti pacienta, kot so velikost, telesna zgradba in tip kože. Podrobne nastavitve protokola zagotavljajo priporočene parametre glede terapevtskih glav in stopenj moči, kar pomaga povečati samozavest terapevtov in zmanjšati čas učenja.

Vlakna
Vrhunsko izdelana in izjemno vzdržljiva. Dolg kabel od aparata do aplikatorja zagotavlja nemoteno delo.

Pametna ročka
Vgrajena tehnologija sporoča povratne informacije o doziranju z vgrajenim prstnim stikalom in indikatorskimi lučkami. Pametna ročka meri hitrost premikanja in zagotavlja vizualne in senzorične povratne informacije v realnem času, kar omogoča učinkovite terapije in izboljšuje natančnost doziranja. Pametna ročka je ergonomsko oblikovana za udobje terapevta.

Hitro snemljive terapevtske glave
Hitro snemljive in zamenljive terapevtske glave za večjo enostavnost uporabe in raznovrstne možnosti aplikacije. Pametni sistem zazna ustrezne aplikatorje, terapevtske glave, povezano moč in hitrost gibanja aplikatorja pri terapiji.

EKSLUZIVNA TEHNOLOGIJA MASAŽNE KROGLE
"Ekskluzivna patentirana masažna krogla LightForce® omogoča terapevtu, da zdravi pacienta neposredno na stiku."

Kompresija
Masažna krogla s katero "pritiskamo oz. masiramo", stiska površinska tkiva, premika odvečno tekočino in pomaga povečati prodor laserja v globlje strukture. 

Kolimacija
Masažna žoga deluje kot kolimator svetlobnega snopa, kar pomaga zmanjšati izgubo energije.

Indeks loma
Sestava masažne žoge iz posebnega silikata pomaga zmanjšati izgubo svetlobe, ko ta prehaja iz aplikatorja v kožo.

Odsev
Aplikacija neposredno na tkivo zmanjšuje izgubo energije zaradi odseva.

Delo z mehkimi tkivi
Masažna žoga omogoča terapevtu, da hkrati z zdravljenjem z lasersko-svetlobno energijo, izvaja tudi manualne tehnike.

MOČ

S svojo močjo, ki sega od 15 do 40 wattov, terapevtski laserji LightForce® zagotavljajo potrebno moč za dosego globokih tkiv. Izjemna moč neposredno vpliva na čas, ki je potreben za dostavo terapevtskega odmerka svetlobne energije, kar terapevtom omogoča, da za učinkovito zdravljenje porabijo manj časa. Višja moč omogoča terapevtom zdravljenje globlje in hitreje, ter pokrivanje večjih površin tkiva v krajšem času.

S povprečnim časom terapije med 4 in 7 minutami lahko terapevti uporabijo lasersko terapijo kot del celovitega načrta oskrbe in maksimalno izkoristijo čas, ki je na voljo za zdravljenje pacientov.

EDINSTVENE TERAPEVTSKE GLAVE LIGHTFORCE®

Majhni konus

Pri zdravljenju zelo ozkih ali natančnih področij je majhni konus idealen zaradi svoje manjše velikosti točke.

Majhna masažna žoga

Zasnovana za uporabo pri nizki do zmerni moči, je majhna masažna žoga idealna za zdravljenje trigger točk, okoli obraza ter prstov na nogah in rokah.

Ploščato okno

Ploščato okno je odlično za zdravljenje površinskih tkiv z majhnimi do zmernimi površinami, še posebej v prisotnosti izbočenih kosti.

Velika masažna žoga

Najpogosteje uporabljena terapevtska glava za lasersko terapijo z neposredenim kontaktom. Masažna žoga zmanjšuje razpršitev svetlobe na površini in hkrati omogoča fizično stiskanje tkiva. V kombinaciji z višjimi nastavitvami moči je idealno orodje za reševanje težav na hrbtu, bokih in večjih mišičnih skupinah.

Veliki konus

Veliki konus je zasnovan za brezkontaktno lasersko terapijo, ki zahteva višje jakosti. Idealen je za zdravljenje večjih območij ali globljih tkiv. Veliki konus zaradi svoje velikosti ni priporočljiv za zdravljenje okoli obraza ali na manjših območjih.

Standardni dodatki:
1. BDA Attachment head Small Cone
2. 600um BHP
3. BDA Attachment Kit Case with 4 Treatment Heads
4. BDA Attachment Head Large Cone Alum
5. BDA Attachment head Small Ball
6. BDA Flat Window
7. Attachment Kit Case
8. LightForce Band, black
9. BDA, Accessory Dust Cap
10. Power Cord, "G" Style
11. Večja zaščitna očala (lahko jih uporabljamo preko korekcijskih očal)
12. Standardna zaščitna očala
13. P-Shield


Specifikacije:

  • Tip laserja: Razred IV
  • Valovna dolžina 980/810 nm
  • Moč: 1W - 15W
  • Načini delovanja: kontinuirano ali pulzirajoče
  • Usmerjevalni žarek: 650 nm, < 4,5 mW
  • Dimenzije: 43 cm x 28 cm x 26 cm
  • Teža: 3.2 kg
  • Garancija: 24 mesecev

Za več informacij nas kontaktirajte ali obiščite v Trzinu!

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. KREJA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.