LIGHTFORCE® XLI 40W, laser

LIGHTFORCE® XLI 40W, laser

Terapevtski laser za najbolj zahtevne uporabnike, ki si želijo najhitrejše in najučinkovitejše rešitve za zdravljenje. 40 W Lightforce® XLI združuje znanost in tehnologijo za učinkovitejše zdravljenje globljih struktur. 

Preberi več
Pošlji povpraševanje
 

LightForce® terapevtski laserji so po vsem svetu znani po inovativni tehnologiji in rešitvah za zdravljenje, podprtimi z dokazi. Po svetu se z uporabo terapevtskih laserjev LightForce® vsak mesec izvede več kot 1 milijon terapij!

Terapevtski laserji LightForce® so proizvedeni v Združenih državah Amerike in so strogo varnostno testirani.
Laserji LightForce® so stalno prisotni ob igriščih na tekmah številnih klubov NFL, NBA, MLB, NHL, MLS, PGA Tour, EFL Championship, Premier League, olimpijskih igrah, Cirque Du Soleil, UFC in X Games.

Terapija z nizkimi laserskimi odmerki oz. fotobiomodulacija je v znanstveni skupnosti dobro uveljavljena zaradi učinkovitosti pri zdravljenju mišično-skeletnih bolečin in povečanju lokalnega krvnega obtoka.

Zdravite večje, globlje površine in zagotovite hitrejše lajšanje bolečine s povratno informacijo o doziranju v realnem času. Najmočnejši laser iz naše ponudbe, 40-vatni LightForce® XLi, hitreje vpliva na globoka tkiva. Tako hitrejše in učinkoviteje lajša bolečino. Pametna ročka LightForce® in priporočila na zaslonu povečujejo natančnost doziranja in pomagajo terapevtom izvajati terapije na višjem nivoju.

KO MOČ SREČA INTELIGENCO - SISTEM ZA DOZIRANJE EMPOWER IQ

40-wattni Lightforce® XLI je opremljen s sistemom za doziranje Empower IQ™, ki spremlja hitrost premikanja sonde in z signalno lučko ter vibriranjem opozarja na prepočasno ali prehitro gibanje. Terapevtu omogoča bolj učinkovite terapije in izboljšuje natančnost odmerjanja energije na obdelovano področje.

Značilnosti in prednosti:

Influence tehnologija:
Tehnologija Influence® upošteva edinstvene značilnosti absorpcije pacienta pri specifičnih kliničnih stanjih, kar pomaga zagotoviti najučinkovitejše zdravljenje. Upoštevajo se lastnosti pacienta, kot so velikost, telesna zgradba in tip kože. Podrobne nastavitve protokola zagotavljajo priporočene parametre glede terapevtskih glav in stopenj moči, kar pomaga povečati samozavest terapevtov in zmanjšati čas učenja.

Empower IQ sistem dostave energije
Sistem LightForce® Empower IQ™ spreminja pravila igre pri dovajanju laserske energije na področje terapije. Zasnovan za prijaznost in odzivnost, Empower IQ™ predstavlja novo generacijo laserske terapije.

Vlakna/kabel
Vrhunsko izdelana in izjemno vzdržljiva. Dolg kabel od aparata do aplikatorja zagotavlja nemoteno delo.

Pametna ročka
Vgrajena tehnologija sporoča povratne informacije o doziranju z vgrajenim prstnim stikalom in indikatorskimi lučkami. Pametna ročka meri hitrost premikanja in zagotavlja vizualne in senzorične povratne informacije v realnem času, kar omogoča učinkovite terapije in izboljšuje natančnost doziranja. Pametna ročka je ergonomsko oblikovana za udobje terapevta.


Hitro snemljive terapevtske glave
Hitro snemljive in zamenljive terapevtske glave za večjo enostavnost uporabe in raznovrstne možnosti aplikacije. Pametni sistem zazna ustrezne aplikatorje, terapevtske glave, povezano moč in hitrost gibanja aplikatorja pri terapiji.


EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA MASAŽNE KROGLE
"Ekskluzivna patentirana masažna krogla LightForce® omogoča terapevtu, da zdravi pacienta neposredno na stiku."

Kompresija
Masažna krogla s katero "pritiskamo oz. masiramo", stiska površinska tkiva, premika odvečno tekočino in pomaga povečati prodor laserja v globlje strukture.


Kolimacija
Masažna žoga deluje kot kolimator svetlobnega snopa, kar pomaga zmanjšati izgubo energije.


Indeks loma
Sestava masažne žoge iz posebnega silikata pomaga zmanjšati izgubo svetlobe, ko ta prehaja iz aplikatorja v kožo.


Odsev
Aplikacija neposredno na tkivo zmanjšuje izgubo energije zaradi odseva.


Delo z mehkimi tkivi
Masažna žoga omogoča terapevtu, da hkrati z zdravljenjem z lasersko-svetlobno energijo, izvaja tudi manualne tehnike.

MOČ

S svojo močjo, ki sega do 40 vatov, terapevtski laserji LightForce® zagotavljajo potrebno moč za dosego globokih tkiv. Izjemna moč neposredno vpliva na čas, ki je potreben za dostavo terapevtskega odmerka svetlobne energije, kar terapevtom omogoča, da za učinkovito zdravljenje porabijo manj časa. Višja moč omogoča terapevtom zdravljenje globlje in hitreje, ter pokrivanje večjih površin tkiva v krajšem času.

S povprečnim časom terapije med 4 in 7 minutami lahko terapevti uporabijo lasersko terapijo kot del celovitega načrta oskrbe in maksimalno izkoristijo čas, ki je na voljo za zdravljenje pacientov.

EDINSTVENE TERAPEVTSKE GLAVE LIGHTFORCE®

Majhni konus
Pri zdravljenju zelo ozkih ali natančnih področij je majhni konus idealen zaradi svoje manjše velikosti točke.


Majhna masažna žoga
Zasnovana za uporabo pri nizki do zmerni moči, je majhna masažna žoga idealna za zdravljenje trigger točk, okoli obraza ter prstov na nogah in rokah.


Ploščato okno
Ploščato okno je odlično za zdravljenje površinskih tkiv z majhnimi do zmernimi površinami, še posebej v prisotnosti izbočenih kosti.


Velika masažna žoga
Najpogosteje uporabljena terapevtska glava za lasersko terapijo z neposredenim kontaktom. Masažna žoga zmanjšuje razpršitev svetlobe na površini in hkrati omogoča fizično stiskanje tkiva. V kombinaciji z višjimi nastavitvami moči je idealno orodje za reševanje težav na hrbtu, bokih in večjih mišičnih skupinah.


Veliki konus
Veliki konus je zasnovan za brezkontaktno lasersko terapijo, ki zahteva višje jakosti. Idealen je za zdravljenje večjih območij ali globljih tkiv. Veliki konus zaradi svoje velikosti ni priporočljiv za zdravljenje okoli obraza ali na manjših območjih.

XL konus

V kombinaciji s patentirano pametno ročko ima XL konus edinstveno sposobnost udobnega zdravljenja pri visokih nastavitvah moči. S površino aplikacije, ki je dvakrat večja od velikega konusa, omogoča varno zdravljenje velikih območij in globljih stanj pri moči več kot 25 vatov.

Valjček

LightForce® je ustvaril valjček, ki omogoča zdravljenje velikih območij z 40W XLi s posebno terapevtsko glavo za neposreden stik, kar olajša izvajanje terapij.

INDIKACIJE
Globinska laserska terapija tkiva se uporablja za zdravljenje bolečih mišic in sklepov, povezanih z akutnimi in kroničnimi poškodbami mehkih tkiv. Prav tako se uporablja za lajšanje bolečin in togosti, povezanih z osteoartritisom, saj povečuje lokalni pretok krvi. Zaradi tega so terapevtski laserji vrhunska izbira za okreavnje po raznih poškodbah in drugih stanjih.

Standardni dodatki:
1. XLi SHP w/ Attachment Kit Case and Treatment Heads
2. 800um SHP v2 Assy
3. XLi BDA Attachment Kit Case with 4 Treatment Heads
4. BDA Attachment head Large Ball Alum - Rolling
5. BDA Attachment Head Large Cone Alum
6. BDA Attachment Head XL Cone
7. BDA Attachment Head XL Roller
8. XL Band, LightForce, Black
9. LTS Carry Bag - LightForce
10. BDA Attachment head Small Ball
11. BDA Flat Window
12. Attachment Kit Case
13. LightForce Band, black
14. BDA, Accessory Dust Cap
15. Power Cord, "G" Style
16. Over Goggle
17. Regular Goggle, LightForce Green
18. P-Shield

Specifikacije:
Tip laserja: Razred IV
Valovna dolžina 980/810 nm
Moč: 1W - 40W
Načini delovanja: kontinuirano ali pulzirajoče
Usmerjevalni žarek: 650 nm, < 4,5 mW
Dimenzije: 43 cm x 28 cm x 26 cm
Teža: 9 kg
Garancija: 24 mesecev

Za več infomacij nas kontaktirajte ali obiščite v Trzinu!

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. KREJA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.