Spinalna dekompresija

Spinalna dekompresija

BTL spinalna dekompresija je mehanska terapija, ki uporablja avtomatske dekompresivne sile z namenom mobiliziranja sklepov, sproščanja pritiska na nevro-spinalne strukture, ter sprostitve in podaljšanja mehkega tkiva.

Preberi več
Pošlji povpraševanje
 

Primerna je za težave z:

- bolečinami v križu
- hernijo diska
- bolečine v hrbtu po operaciji
- spondilozo

Bolečine v križu: nov način natančnega targetiranja terapije v prizadete segmente hrbtenice in nešteto možnosti za zdravljenje bolečine v spodnjem delu hrbta zaradi katerega koli razloga.

Bolečine v vratu: prva avtomatska dekompresija za bolečine v vratu, ki popolnoma nadomešča ročno terapijo brez ogrožanja kliničnih rezultatov.

Kaj se zgodi med spinalno dekompresijo? Spinalna dekompresija je namenjena razbremenitvi in sprostitvi živčnih struktur in mehkih tkiv hrbtenice v položajih za lajšanje bolečin glede na pacientovo stanje. To je posebej ugodno pri stanjih, kot so izbočeni diski, degenerativne bolezni diskov, degenerativne bolezni sklepov, diskogene bolečine, fasetni sindrom, hernije diskov, hipomobilnost, bolečine v sklepih, prolaps diskov, štrleči diski, radikularne bolečine, mišični krči in trčenje hrbteničnih korenin.

Kako deluje naprava za dekompresijo hrbtenice?
Terapija temelji na natančno usmerjenih dekompresijskih silah, ki delujejo na vretenca. Dekompresijske sile se pojavljajo kot avtomatizirani in nadzorovani cikli. To vodi do povečanja intradiskalnih prostorov, izboljšane perfuzije krvi, ki jo spremlja rehidracija, in prerazporeditve okvarjenih vretenc.

Kaj je naprava za dekompresijo hrbtenice? Spinalna dekompresija predstavlja zdravljenje prve izbire, ki lajša bolečine v hrbtu katerega koli izvora, ne glede na njihovo moč. Terapija je mejno primerljiva z manualno medicino naslednje stopnje. Je neinvazivna alternativa operaciji hrbtenice in obvladovanju bolečin v hrbtu brez zdravil.

Ali je dobro na tak način razbremeniti hrbtenico?
Terapija prinaša lajšanje bolečin s povečanjem intradiskalnih prostorov, izboljšano perfuzijo krvi, ki jo spremlja rehidracija, in ponovno poravnavo prizadetih vretenc.

Kakšna je stopnja uspešnosti spinalne dekompresijske terapije? Bolniki občutijo izboljšanje že po prvi terapiji. Običajno se bodo rezultati v naslednjih nekaj tednih še naprej izboljševali.

Kako pogosto bi morali izvajati dekompresijo? Velika večina pacientov potrebuje približno 10 terapij, načrtovanih 1 do 2x na teden.

Za cenik, več informacij in možnost brezplačnega testiranja naprav nas prosim pokličite na 01 564 17 14 ali nam pišite na prodaja@kreja.eu.

 

Povpraševanje

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. KREJA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.