Kinetek za koleno najem - 1 mesec (00751)

Profesionalna naprava za pasivno razgibavanje kolena in kolka BTL - CPMotion Pro. Kinetek se uporablja v prvi fazi rehabilitacije pri poškodbah spodnjih okončin. Rezervirajte si najem kineteka še danes

Preberi več
 

Cena: 230,00 € Informativen izračun ob nakupu na obroke: 24 x 11,24 € 12 x 21,52 € 6 x 42,10 € Več o Leanpay

 

Najsodobnejši kinetek za razgibavanje kolena na tržišču! Uporaba je izjemno enostavna, varna in učinkovita.
Kinetek BTL - CPMotion Pro: Vsakodnevna uporaba poveča začetno omejeno gibljivost sklepa.

Kinetek terapija zagotavlja varno izvedbo vaj s pasivnim gibanjem v fazi zdravljenja sklepa, zmanjšuje pooperativno bolečino in možnost nastanka vnetja.

Kinetek je inovativna naprava, ki ponuja številne koristi za rehabilitacijo in okrevanje po poškodbah ali operacijah. S svojo napredno tehnologijo omogoča ciljno terapijo in obnavljanje gibljivosti, ter moči sklepov in mišic.

Ena od ključnih prednosti uporabe Kineteka je njegova sposobnost ponavljanja in nadzorovanja gibanja sklepov v kontroliranem okolju. To omogoča boljše okrevanje po operacijah ali poškodbah, saj se lahko terapija prilagodi posameznikovim potrebam in napredku.

Poleg tega Kinetek omogoča tudi aktivno rehabilitacijo. To pomeni, da lahko pacienti sami sodelujejo pri terapiji in aktivno krepijo svoje mišice, ter izboljšujejo svojo funkcionalnost.

Najem Kineteka je odlična izbira za vse, ki si želijo hitrejšega in učinkovitejšega okrevanja ter povrnitve gibljivosti in moči po poškodbi ali operaciji. Prepustite se sodobni rehabilitacijski tehnologiji in poskrbite za hitro in varno okrevanje s Kinetekom.

Najpogostejše indikacije:

 • Artroskopski posegi
 • Rekonstrukcija križnih vezi
 • Kirurško zdravljenje zlomov in pseudoartroz
 • Vstavitev totalne endoproteze kolka / kolena

Glavne prednosti in lastnosti:

 • Enostavna in hitra namestitev.
 • Pred-nastavljeni in prosto-nastalvljivi terapevtski protokoli.
 • Velik pregleden daljinski upravljalnik z zaslonom na dotik, ki prikazuje 5 parametrov delovanja naprave.
 • Koleno ekstenzija/fleksija -10°/123°.
 • Teža: 12kg.
 • Dimenzije: 390 × 430 × 970mm.
 • Napajanje: 100–240 V, 50–60Hz.

Kinetek BTL - CP Motion Pro s svojimi karakteristikami in kakovostjo prekaša podobne naprave. Uporaba je enostavna in varna!

Za več informacij, rezervacijo in najem kineteka nas pokličite na 041 600 455.

Kinetek lahko prevzamete osebno pri nas v Trzinu. Prikazana cena velja za najem kineteka.
Kavcija najema znaša 100 eur in se povrne ob zaključku najema v celoti!

Zaradi velikega povpraševanja priporočamo, da nas pokličete in se dogovorite za rezervacijo kineteka vsaj 14 dni pred izposojo!

Za hitrejše okrevanje po poškodbi ali operaciji vam priporočamo skupaj z uporabo Kineteka tudi uporabo mišičnega elektrostimulatorja. Compex je številka 1 pri rehabilitaciji kolena! Compex Fit 3.0 vam poleg programov za rehabilitacijo ponuja tudi programe za regeneracijo, fitnes, masažo in protibolečinsko terapijo. Aparat ima široko možnost uporabe in vam bo prišel prav tudi, ko boste dosegli normalno gibljivost sklepa. Compex Fit 3.0 vam ponuja programe za regeneracijo, fitnes, masažo in protibolečinsko terapijo. Z njim boste preprečili atofijo mišic in jim povrnili tonus in moč. 

 

 

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.