NAJEM Biolito elektrostimulator mišic medeničnega dna (00053)

NAJEM Biolito elektrostimulator mišic medeničnega dna

Elektro-stimulator mišic BioLito je naprava za uspešno lajšanje težav pri inkontinenci. Uspešen je pri vseh vrstah inkontinence, naj bo to stresna inkontinenca ali urgentna inkontinenca, uhajanje urina in uhajanje blata. S pomočjo elektrostimulatorja mišic BioLito boste okrepili mišice medenične dna. Cena najema za en mesec je 120 eur.

Preberi več
 

Cena: 120,00 € Informativen izračun ob nakupu na obroke: 12 x 11,23 € 6 x 21,97 € 3 x 43,44 € Več o Leanpay

 

Elektrostimulator mišic medeničnega dna Biolito se uporablja za:

Stresna inkontinenca: Skupina mišic sečnice in mehurja, ki preprečujejo uhajanje urina so v primerih, povezanih s stresom (ni v povezavi s klasičnim "stresom") močno oslabljena. Kihanje, kašljanje, smeh in fizični napor je lahko vzrok za nenadzorovano uhajanje urina, ker mišice dejansko prenehajo delovati. Biolito s stimulacijo pomaga obnoviti in izboljšati odzivnost oslabljenih mišic.
Urgentna inkontinenca: Zapiralni mehanizem sečnega mehurja in sečevoda dobro delujejo. Mehur čuti nujo, da sprostite urin z določenim gibanjem ali večino časa. Mišice mehurja postanejo hiper aktivne, zaradi potrebe po uriniranju kar pripelje do situacije, ko mehur ne more več zadrževati urina, kar povzroči uhajanje urina.
Mešana inkontinenca: Sečnica in mehur ne delujeta pravilno, kar pripelje do uhajanja urina. Vzrok je zaradi stresa in hiperaktivnega delovanja mišic mehurja.
Fekalna inkontinenca: Motnja, ki vpliva na delovanje mišico danke (sfinkter anus externus). Nadzorovano odlaganje vsebine črevesja postane zelo težavno in celo onemogočeno.

Več informacij

Ob najemu prejmete vaginalno ali rektalno sodo, ki vam ostane. Če po poteku najema odločite za odkup aparata, ga lahko dobite po ugodnejši ceni.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.