Brezplačno svetovanje, pomoč in naročila: 01/564-17-14, 041/600-455 ali info@kreja.eu
Trgovina v Trzinu odprta: PON-PET 8-16h. Lepo vabljeni!

Akcije

E-novice

SPLOŠNA POLITIKA ZASEBNOSTI IN UPORABE PIŠKOTKOV

Upravitelj spletne trgovine Kreja d.o.o. in upravljalec osebnih podatkov, ki upravljajo v skladu s spodaj razloženo splošno politiko zasebnosti je podjetje Kreja d.o.o., v nadaljevanju Kreja. Kreja je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standarde dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani. Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in so uporabljeni le za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Z vašimi osebnimi podatki upravljamo z največjo skrbnostjo, upoštevajoč veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obravnave. Za varnost vaših osebnih podatkov med drugim skrbimo z ustreznimi organizacijskimi ukrepi, postopki dela in naprednimi tehnološkimi rešitvami ter zunanjimi strokovnjaki z namenom čim bolj učinkovite zaščite vaših osebnih podatkov. Pri tem uporabljamo ustrezno stopnjo zaščite in razumne fizične, elektronske in administrativne ukrepe, s katerimi zbrane podatke varujemo pred nenamernim ali nezakonskim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem osebnih podatkov ali pred nepooblaščenim dostopom do osebnih podatkov, ki so bili preneseni, shranjeni ali drugače obdelani.

Hkrati ta politika o zasebnosti dodatno pojasnjuje soglasje, ki ste ga podali za obdelavo vaših osebnih podatkov.


V politiki o zasebnosti so skladno z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta
z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem
pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: “Splošna
uredba o varstvu podatkov”), zajete naslednje informacije:
- kontaktne informacije podjetja,
- namene, podlage in vrste obdelave različnih vrst osebnih podatkov posameznikov,
- čas hrambe posameznih vrst osebnih podatkov,
- pravice posameznikov v zvezi z obdelavo osebnih podatkov,
- pravica do vložitve pritožbe v zvezi z obdelavo osebnih podatkov,
- veljavnost splošne politike zasebnosti.

 

Osebni podatki, ki jih zbira podjetje

Če ste le obiskovalec spletne strani, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov. Če ste kupec izdelkov, ki jih nudi Kreja, o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev (dostava, reklamacije....). Ti osebni podatki so:

  •          ime in priimek,
  •          naslov in kraj bivanja,
  •          naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  •          kontaktno telefonsko številko,
  •          geslo v šifrirani obliki,
  •          ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Kreja

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Če ste le obiskovalec spletne strani, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov. Če ste uporabnik storitev ali naročnik storitev, ki jih nudi podjetje, o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, ki ste jih naročili oz. ki jih uporabljate. Ti osebni podatki so:

 Namen zbiranja osebnih podatkov:

Kreja zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

-       reševanje reklemacij;

-       pošiljanje e-novic;

-       raziskavo in analizo trga

-       boljše uporabniške izkušnje

-       oglaševanje preko družbenih medijev

Kreja bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupala le uporabnikov naslov za dostavo in telefonsko številko.

 Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

  • Nekatere podatke, ki jih Kreja zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam. Npr. za potrebe pošiljanja mailinga. V tem primeru izvajalec storitve (pogodbeni partner ) deluje strogo v imenu in po navodilih ter budnim nadzorom odgovornih pri Kreja.


O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Uporabljajo se predvsem za povečanje zadovoljstva uporabnikov, boljše uporabniške izkušnje ter prilagoditve izkušnje vsakemu posamezniku.

 Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid

Analiza prodaje, spremljanje obiskov na strani, in ponovno prikazovanje oglasov.

90 dni

Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate

Za ponovno targetiranje naših uporabnikov, povečanje interakcijo s sledilci na naših družbenih medijih in izboljšati uporabniško izkušnjo na naših družbenih profilih.

Ne poteče

Google Analytics - utma

Merjenje statistike ogleda strani.

2 leti

Google Analytics- utmb

Merjenje časovne statistike obiska uporabnika na stran.

30 min

Google Analytics - utmc

Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani.

Ob zaprtju spletnega brskalnika

Google Analytics - utmz

Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov.

6 mesecev

Google Analytics - utmv

Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani.

2 leti

Google Analytics - ga

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje.

6 mesecev

Google Analytics - cid

Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje

6 mesecev

https_enabled

Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https).

Na sejo

s_pers_c6

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

s_pers_c5

Omogoča delovanje strani in oddajo naročila.

Na sejo

ngEnabled

Piškotek omogoča delovanje za napredne brskalnike.

10 let

recently_viewed

Omogoča ogled/prikaz zadnjih ogledanih artiklov.

10 let

 

Pravice uporabika: 

Uporabnik ima v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov naslednje pravice:

  •          Pravico do izbrisa podatkov
  •          Pravico do omejevanja obdelave podatkov
  •          Pravico do dostopa podatkov
  •          Pravico do popravka
  •          Pravico do prenosa podatkov
  •          Pravico do ugovora

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki lahko kadarkoli z zahtevkom na info@kreja.eu uveljavlja zgornje pravice. Kreja bo zahtevi ugodil v roku 8 delovnih dni od prejema zahtevka.

 

Osebe, mlajše od 15 let:

Osebe mlajše od 15 let, lahko svoje podatke preko spletne strani posredujejo le z dovoljenjem staršev, rejnikov ali skrbnikov.