Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

Elektrostimulatorji SPORT-ELEC® izpolnjujejo vse varnostne zahteve in najvišje standarde kakovosti, skladno z direktivami Evropske Unije in ameriške FDA.

Električni impulzi, ki jih generirajo so pravilnih oblik in frekvenc, zato je uporaba učinkovita in varna. Elektrostimulatorji SPORT-ELEC® so prestali številne teste kakovosti in učinkovitosti, ki uporabnikom garantirajo doseganje vidnih in trajnih rezultatov.

Kakovost potrjujejo tudi številni zadovoljni uporabniki izdelkov, tako v zdravstvenih ustanovah, kot tudi v vrhunskem športu. S pomočjo elektrostimulacije SPORT-ELEC® dosegajo izjemne športne dosežke in hitrejšo rehabilitacijo po poškodbah.

Standardi:

Naprave: EN60601-1 EN60601-2-10
CE 0459 (Directive 93/42/CEE). EC standard za medicinske pripomočke. (Priporočena naprava za funkcionalno rehabilitacijo)
Klasifikacijski tip BF

Multifunkcijski pas: ISO 10993

Masažna krema, elektro prevodna, 150 ml / 5,1 Fl Oz : (76/768/CEE) COSMETIC
Elektrode: ISO 10993

Hidrofilne in hipoalergene lepljive elektrode: 89 x 50 mm (93/42/CEE)

Elektro stimulatorji SPORT-ELEC® imajo 2 leti garancije.

Certifikat CE 0459 Certifikat ISO 13485

KAJ PA CENA?

Pri Sport-Elec za vaš denar dobite največ!

Mišični elektrostimulatorji SPORT – ELEC vam nudijo najboljše razmerje med ceno, kakovostjo in učinkovitostjo.

Tako kot večina izdelkov moderne tehnike, je tudi elektrostimulacija v zadnjih 25

letih močno napredovala. Iz velikanskih naprav, ki so bile postavljene na vozičkih so se razvili manjši, zmogljivejši, uporabniku prijazni aparati, kot jih poznamo danes.

Podjetje SPORT – ELEC je pred leti svoje trženjske aktivnosti v Zahodni Evropi, od profesionalnih uporabnikov, usmerilo tudi na širšo javnosti. Z distribucijo izdelkov preko trgovin s športno opremo (Decathlon, Intersport, Sport 2000,...) , preko trgovskih verig z blagom široke potrošnje (Carrefour, ...), ter inovativnimi trženjskimi pristopi, je podjetje SPORT – ELEC pripomoglo k popularizaciji uporabe mišičnih elektro-stimulatorjev in k spoznavanju pozitivnih učinkov njihove uporabe.

Zakaj je Sport-Elec cenejši od nekaterih konkurentov? Ali to pomeni tudi slabšo kakovost?

Tudi trg kakovostnih mišičnih elektro stimulatorjev v zadnjem desetletju beleži visoko rast. Tehnologija je napredovala, povečale so se proizvodne serije, stroški raziskav/razvoja in izdelave na enoto proizvoda so močno upadli.

S serijsko proizvodnjo izdelkov zaradi velikega povpraševanja na trgu, se je Sport-Elec tudi cenovno približal željam uporabnikov. Elektrostimulacija Sport-Elec vam danes ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na tržišču.

Mišična elektrostimulacija Sport-Elec je tako danes dostopna tudi »navadnim ljudem« in ne samo vrhunskim športniki ter fizioterapevtom.

O nedvomni visoki kakovosti izdelkov, ki je povsem primerljiva ali boljša od konkurence pričajo številni zadovoljni profesionalni in zasebni uporabniki!

Tudi zato, ker smo v kakovost tudi sami prepričani, vam ponujamo možnost vračila izdelkov v 30-dneh od nakupa!