Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

Vse kar morate vedeti o dostavi, plačilih in stroških pošiljanja ob nakupu pri nas:

Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Kreja d.o.o., gre na pot v najkrajšem možnem času! V primeru, ko je artikel na zalogi v našem skladišču (velika večina blaga je!), vam paket ponavadi pošljemo še isti dan. To pomeni da bo paket pri vas že naslednji delovni dan - velja za naročila oddana do 14h!

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na vam najbližji pošti.

Za hitro in zanesljivo dostavo paketov po Sloveniji in EU uporabljamo kurirske službe: DPD, GLS.

NOVO PAKETOMATI: dostava na vse paketomate GLS in Pošte Slovenija 

Blago lahko prevzamete tudi osebno na našem naslovu. Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.S

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3 EUR.

brezplacna_dostava_elektrostimulatorjevhitra_dostava_elektrostimulator

Za naročila izdelkov v vrednosti 70EUR ali več, je dostava BREZPLAČNA!
Prav tako je dostava lahko brezplačna, če je tako označeno pri posameznem izdelku.

Če se odločite za gotovinsko plačilo ob prevzemu vam dostavljalec Pošta Slovenije dodatno zaračuna običajno provizijo za plačilo "položnice", ki je priložena pošiljki.

Na dan 01.01.2020 so provizije znašale:
- nakup do 98,00 EUR (znesek provizije pošti - 1,05 EUR),
- nakup nad 98,00 EUR do 501 EUR (znesek provizije pošti - 1,07 % od zneska odkupnine),
- pri nakupu nad 501 EUR (znesek provizije pošti - 5,36 EUR).

Brezplačna dostava

Stroška dostave ne plačate, če blago prevzamete osebno v naših prostorih v Trzinu. Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine oz. v fazah postopka oddaje naročila. Če poleg takega artikla naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!

Za naročila izdelkov v vrednosti 70EUR ali več, strošek dostave pokrijemo mi!

Dostava dopoldne - kamorkoli (npr. v službo)
Naš partner (Pošta Slovenije) pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svojem naročilu lahko dodate tudi naslov za dostavo, ki je različen od naslova na katerega se glasi račun.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.
Če vas v času dostave ni na predivdenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Osebni prevzem:
v našem razstavnem prostoru v Trzinu (Kreja d.o.o., Ljubljanska c. 42) Za ogled lokacije kliknite tukaj.  Obiščite nas vsak delovnik med 8-17h. Odprto imamo vseskozi brez prekinitev.
Če želite da vam naročene artikle pripravimo za hiter prevzem nas prosimo pokličite na telefon 01 564 17 14 in blago bo pravočasno pripravljeno za vas. Plačilo v trgovini je možno z vsemi plačilnimi in kreditnimi karticami ter z gotovino.

Načini plačila

Blago naročeno v spletni trgovini www.kreja.eu lahko plačate na naslednje načine:
- plačilo po povzetju
- z gotovino ali karticami ob osebnem prevzemu
- z nakazilom na račun upravitelja trgovine Kreja d.o.o. (po ponudbi/predračunu)

Plačilo po predračunu
V kolikor boste ob naročanju artiklov pri izbiri načina plačila izbrali "plačilo po predračunu", Vam bomo predračun poslali v pdf obliki na Vaš e-mail naslov. Po prejetju plačila na naš TRR sledi odprema pošiljke na izbrani naslov dostave.

Pri tej obliki plačila se izognete stroškom plačila položnice, ki vam jih Pošta sicer zaračuna ob plačilu po povzetju.

Nakup na obroke

Nakup na obroke Kreja d.o.o.

Nakup na obroke je mogoč s karticami (na sliki zgoraj):
Diners, Visa electron (Abanka) in s kreditnimi karticami izdanimi s strani NLB banke (Visa, Karanta, Mastercard)! Število obrokov ni omejeno.
Obresti plačila na obroke:

  • plačilo na 2-6 obrokov znaša provizija 4,0%.
  • plačilo na 7-24 obrokov znaša provizija 5,5%.

Paket gre od nas ponavadi še isti dan... seveda, če je blago na zalogi (99% blaga je vedno na zalogi!) in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj.
Da bi nam to uspelo, prosimo, da naročilo oddajte čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 14. ure. Večina izdelkov iz naše ponudbe je sicer stalno na zalogi v našem skladišču.
Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru vas bomo po elektronski pošti ali telefonu obvestili o predvidenem roku dobave.

Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ( 01/ 564 17 14 ) ali pošljite sporočilo na info@kreja.eu .

 30 dni vračilo denarja

Kupci lahko naročeno blago, brez razloga vrnete. Zadošča, da nas v 15 dneh obvestite (na e-mail naslov info@kreja.eu) o odstopu od pogodbe, blago pa nam lahko vrnete še v nadaljnjih 15 dneh.

Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, avdio in video nosilce, knjige in potrošni material, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža oz. varnostni pečat. Morebitne stroške vračila krije kupec.
Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Kreja d.o.o. omogoča tudi zamenjavo blaga.