Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

TECAR terapija

BTL Tecar

BTL Tecar tehnologija se uporablja v rehabilitacijske namene po poškodbah, saj zmanjšuje bolečino, stimulira vensko in limfno drenažo, odpravlja bolečine v hrbtenici, ... www.tr-therapy.com

BTL Tecar tehnologija se uporablja v rehabilitacijske namene po poškodbah, saj zmanjšuje bolečino, stimulira vensko in limfno drenažo, odpravlja bolečine v hrbtenici, pomaga pri poškodbah sklepov, kosti in mišic, odpravlja vnetja kit in burz, pomaga pri zdravljenju osteoporoze… Terapija se uporablja tudi za zdravljenje športnih poškodb.

BTL Tecar s posebno inovativno tehnologijo deluje od znotraj. Oddaja obsevalno energijo s katero aktivira oboleli predel tako, da spodbuja prizadeta biološka tkiva. Glavna razlika je v smeri oddajanja energije skozi telo. Pri ostalih metodah se energija dovaja iz zunanjega okolja v telo. Pri Tecar terapiji pa se stimulira in proizvaja energijo znotraj telesa, in sicer z aktiviranjem ionov v tkivih. To povzroči intenzivno stimulacijo na celičnem nivoju, spodbuja krvni obtok, zvišuje temperaturo in pospešuje fiziološke procese.

BTL tecar terapija za rehabilitacijo in športne poškodbe

Katalog BTL Tecar terapija 


Prikaži več