Brezplačno svetovanje, pomoč in naročila: 01/564-17-14, 041/600-455 ali info@kreja.eu
Trgovina v Trzinu odprta: PON-PET 8-17h. Lepo vabljeni!

Akcije

E-novice

TECAR terapija

BTL Tecar

BTL Tecar tehnologija se uporablja v rehabilitacijske namene po poškodbah, saj zmanjšuje bolečino, stimulira vensko in limfno drenažo, odpravlja bolečine v hrbtenici, ... www.tr-therapy.com

BTL Tecar tehnologija se uporablja v rehabilitacijske namene po poškodbah, saj zmanjšuje bolečino, stimulira vensko in limfno drenažo, odpravlja bolečine v hrbtenici, pomaga pri poškodbah sklepov, kosti in mišic, odpravlja vnetja kit in burz, pomaga pri zdravljenju osteoporoze… Terapija se uporablja tudi za zdravljenje športnih poškodb.

BTL Tecar s posebno inovativno tehnologijo deluje od znotraj. Oddaja obsevalno energijo s katero aktivira oboleli predel tako, da spodbuja prizadeta biološka tkiva. Glavna razlika je v smeri oddajanja energije skozi telo. Pri ostalih metodah se energija dovaja iz zunanjega okolja v telo. Pri Tecar terapiji pa se stimulira in proizvaja energijo znotraj telesa, in sicer z aktiviranjem ionov v tkivih. To povzroči intenzivno stimulacijo na celičnem nivoju, spodbuja krvni obtok, zvišuje temperaturo in pospešuje fiziološke procese.

BTL tecar terapija za rehabilitacijo in športne poškodbe

Katalog BTL Tecar terapija 


Prikaži več