Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

Udarni globinski valovi - SHOCKWAVE

BTL shockwave terapija

BTL shockwave - najmodernejše naprave ESWT udarni globinski valovi, ki jih za rehabilitacijo uporablja sodobna fizioterapija.

Predstavljamo vam 4 modele BTL udarnih globinskih valov. ESWT shockwave naprave z udarnimi globinskimi valovi so izjemno učinkovite pri izvajanju eswt protibolečinske terapije, odprave bolečin zaradi športne poškodbe ali kronične poškodbe, itd.  BTL naprave z udarnimi globinskimi valovi so zelo učinkovita medicinska oprema, ki jo uporabljata tako sodobna fizioterapija kot medicina športa.

BTL shockwave naprave za izvajanje ESWT - UGV - protibolečinskih terapij imajo dokazano najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. BTL shockwave aparati so namenjeni profesionalni uporabi. ESWT naprave so športno medicinska oprema, fizioterapija in znotraj nje protibolečinska terapija pa dajeta izjemne rezultate, zato so kot medicinska oprema za fizioterapevte zelo primerni tudi za orotpede, maserje, itd. Eswt naprav se poslužujejo športniki in drugi, ki jih pestijo športne in kronične poškodbe.

Shockwave protibolečinska terapija akustičnih udarnih valov je najnovejša metoda zdravljenja akutnih in kroničnih bolečin. Najpogostejši primeri zdravljenja z eswt terapijo so npr. kalcinacija v rami, teniški komolec, trn v peti ( spina calcanei ), burzitisi, skakalno koleno, poškodovana rotatorna manšeta, mišični vozli, ahilova tetiva in plantarni fasciitis.

Kako deluje protibolečinska terapija z UGV - udarnimi globinskimi valovi?
S posebnim aplikatorjem dovajamo v tkivo visoko intenziven zvočni val. Ta učinek vodi do  veliko pozitivnih učinkov, kot so neovaskularna rast, zaviranje vnetnih procesov, stimulacijo kolagena in predvsem do raztapljanja apnenčastih tvorb (kalcinacij).

Primeri uporabe terapije shockwave (VIDEO)

Prednosti in pozitivni učinki eswt terapije udarnih globinskih valov (shock wave) se najhitreje pokažejo npr. pri kalcinaciji ramenskih tetiv, bolečini v ahilovi tetivi in podobni primeri poškodb, ki jih je težko zdraviti s klasičnimi metodami fizioterapije.

Klinične študije dokazujejo visoko stopnjo uspešnosti terapijo (več kot 75%).

Katalog BTL aparatov za terapijo z globinskimi udarnimi valovi

Shockwave protibolečinska terapija ima izjemno hiter učinek delovanja (potrebnih je samo 3-5 terapij). Neinvazivna rešitev za kronične bolečine v ramenih, hrbtu, peti, kolenu, komolcu, zapestju, itd...
Shockwave terapija je nova tehnologija z medicinsko dokazanimi učinki! Glavna področja uporabe: ortopedija, rehabilitacija, športna medicina.

Več info tudi na: www.shockwavetherapy.eu in na uradni strani proizvajalca BTL (Velika Britanija)

Za cenik, več informacij in možnost brezplačnega testiranja naprav nas prosim pokličite na 01 564 17 14 ali nam pišite na info@kreja.eu


Prikaži več