Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

BTL oprema za fizioterapijo

BTL - Terapija z udarnimi globinskimi valovi

Predstavljamo vam seznam tehnologij za fizioterapijo proizvajalca BTL (katalogi naprav so vidni spodaj).

Profesionalne naprave BTL najdemo v številnih bolnišnicah, klinikah, centrih za rehabilitacijo in welness centrih v več kot 54 državah celotnega sveta. Aparati nudijo preverjeno najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Tudi zato je BTL izbor številka 1 fizioterapevtov po vsem svetu. Ponosni in veseli smo, da vam KREJA d.o.o. kot uradni zastopnik lahko predstavimo vse najnovejše tehnologije na področju fizioterapije.

Preizkusite jih in se prepričajte!  OGLEJTE SI OSNOVNE KATALOGE NAPRAV BTL (slike spodaj). 

BTL aparati za fizioterapijo      Aparati za fizioterapijo BTL      BTL shockwave terapija      HILT laser   BTL presoterapija    BTL terapevtske mize in stoli  Tecar aparat

Celotna ponudba opreme za fizioterapijo bo zadovoljila vse potrebe vaših pacientov in presegla vaša pričakovanja: elektroterapija, ultrazvok, laser, magnet, kombinirane naprave (do 4 terapije v eni napravi!), ESWT udarni valovi, globinski laser (HIL), tecar, presoterapija, trakcijska terapija, terapevtske mize, hidroterapija, diatermija in ostalo.

 

BTL katalog FIZIO 2021

Celoten BTL katalog vseh naprav

Vabimo vas, da si ogledate naprave in jih testirate.  Plačilo na do 60 obrokov!
Za cenik izdelkov in vse dodatne informacije nas prosimo pokličite na tel. 01/564 17 14, 040 416 288, ali nam pišite na info@kreja.eu.

Nekatere aparate imamo vedno na zalogi in jih lahko brezplačno testirate. Vljudno vabljeni.


Prikaži več