Pomoč uporabnikom na 041/600-455, 01/564-17-14 ali prodaja@kreja.eu

Akcije

E-novice

Inkontinenca

Inkontinenca - Uhajanje urina in uhajanje blata

INKONTINENCA IN ZDRAVLJENJE INKONTINENCE

Inkontinenca, z drugimi besedami uhajanje urina ali uhajanje blata je pogosta bolezen sečil in prebavil. Uhajanje urina je urinska inkontinenca, uhajanje blata pa inkontinenca blata...

Glede na razloge za pojavljanje inkontinence poznamo še več različnih vrst: stresna inkontinenca, urgentna inkontinenca in owerflow inkontinenca, vse pa je možno uspešno preprečevati s pripomočki za zdravljenje inkontinence. Dosledna uporaba le-teh uspešno odpravlja uhajanje urina in uhajanje blata.

ELEKTROSTIMULATOR ZA INKONTINENCO

Elektrostimulacija mišic medeničnega dna je dokazano učinkovita metoda za zdravljenje inkontinence. S posebej prilagojenimi električnimi impulzi, preko vaginalne oz. rektalne elektrode stimuliramo mišice medeničnega dna. S kombinacijo elektrostimulacije in vaj okrepimo mišice, izboljšamo funkcijo mehurja, okrepimo zavedanje mišic medeničnega dna, olajšamo izvajanje vaj in normaliziramo sproščanje mišic medeničnega dna. Predstavljamo program pripomočkov specializiranega proizvajalca MTR+, za vse oblike inkontinence: stresna urinska inkontinenca ali inkontinenca ob naporu, urgentna urinska inkontinenca, fekalna inkontinenca in mešana urinska inkontinenca. To so stimulatorji za zdravljenje inkontinence BioLito, BioBravo in MyoBravo, predstavljeni tudi v preglednici izdelkov nižje na strani.


Prikaži več